top of page

Tractaments

En aquestes sessions personalitzades pots rebre moments de:

Quiromassatge: és el conjunt de tècniques manuals utilitzades per treballar la musculatura a un nivell profund ajudant-la a retornar al seu estat natural de Salut. Com a base utilitzo l’oli d’ametlles dolces que complemento amb olis essencials purs o una crema bioenergètica.

Kinesiologia: és el conjunt de mobilitzacions articulars que ajuden a harmonitzar els moviments naturals de les articulacions limitades per les contractures musculars o per lesions pròpies de la zona afectada.

Drenatge Limfàtic: és una teràpia manual que s’aplica amb la finalitat de millorar la circulació limfàtica i millorar l’edema produït per retenció de líquids.

Acupuntura i Auriculopuntura: és una pràctica de la Medicina Tradicional Xinesa i Japonesa que consisteix en la manipulació i introducció de fines agulles en certs punts dels canals energètics (meridians) del cos amb una finalitat terapèutica. L'Auriculopuntura és un tipus d'acupuntura localitzada en les orelles on trobem un mapa de tot el cos de manera reflexa.

Shiatsu: és una teràpia manual japonesa que mitjançant pressions o massatge suau de meridians restableix el flux energètic del cos.

Reflexologia podal: és una tècnica terapèutica basada en l’estimulació de certes zones dels peus (zones reflexes) les quals corresponen a diferents parts o òrgans del cos.

Kinesiotaping: és un embenat neuromuscular funcional que consisteix en la col·locació d’un tipus de tires de colors amb un fi terapèutic (antiinflamatori, relaxant, descontracturant, analgèsic,..).

Massatge facial japonès: és una tècnica manual que té com a propòsit la relaxació muscular, estimular la generació de col·lagen i reoxigenar la pell. A més a més té una funció terapèutica que encara el fa més valuós: redueix els símptomes produïts per l’estrés, redueix migranyes tensionals, calma el bruxisme i la tensió en l’articulació de la mandíbula (ATM). 

 

Electroacupuntura de Völl (EAV): és una tècnica que combina els fonaments de la Medicina Tradicional Xinesa amb l’electrònica més avançada. Aquest sistema està basat en la lectura de punts dels 12 meridians energètics principals per localitzar desequilibris en l’organisme i així poder establir de manera efectiva un tractament.

 

 

Rituals facials de regeneració (amb Dulkamara Bamboo): Aconsegueix millorar l'aspecte de la teva pell amb aquest tractament de neteja i regeneració personalitzat que t'ajudarà a mantenir una pell neta, fresca i sana amb els productes de Dulkamara Bamboo que són joies vegetals sigui quin sigui el teu desequilibri cutani. Tots els productes de Dulkamara Bamboo contenen una gran quantitat d’oligoelements com el Silici, el qual és el principal nutri-cosmètic responsable de l’aportació de resistència, flexibilitat i adaptabilitat al medi a la pell. Productes amb certificació ecològica, sense ingredients d’origen animal (ceres, lanolina,..), ni emulgents químics, grasses saturades o derivats del petroli (glicerines, vaselines, silicones,..) ni conservants com poden ser els parabens, fenoxietanol, etc.

Reflexo4.jpg
Acupuntura1.jpg
Shiatsu4.jpg

Cada sessió és única com ho som nosaltres,

perquè el teu cos cada dia no necessita el mateix.

Kinesiotape2.jpg
Massatge2.jpg
Massatge3.jpg
bottom of page